Vad vi kan göra


Byggnation

Går du i tankar om ett uterum? Vi är auktoriserade montörer för Willab Garden som kan förverkliga din dröm om ett extrarum, antingen i en färdig byggsats eller skräddarsytt efter dina önskemål. Vi kan göra en gjuten betongplatta med golvvärme - elvärmeslingor eller vattenburen.

Vi bygger och renoverar även hus, kök, badrum, arkitektritade attefallshus och andra mindre byggprojekt. Har du ett konstruktionsproblem kan vi lösa det. Har du någon fråga, tveka inte att kontakta oss


Rörmokeri

Vi gör stamrenoveringar och alla former av VVS-installationer.

Vill du ha rinnande vatten och avlopp till ditt uterum? Inga problem. Med hjälp av behörig rörmokare kan varmt och kallt vatten installeras så att du får ett komplett utekök. 

 

 

 El

Tillsammans med vår elektriker planerar och installerar vi belysning, värmegolv och övriga elfunktioner. I ditt nya uterum eller altan är belysning en viktig detalj. Vi ser till så att belysning och uttag kommer där du vill ha dem. 

En bubbelpol kan vara ett skönt komplement. Med behörig elinstallatör garanterar vi rätt installation och uppsäkring i proppskåpet.

 

 

Installationer

Vi river ut ditt gamla kök, bygger upp det nya samt installerar alla vitvaror och annan elektrisk utrustning.

Vi planerar och installerar belysning, uttag, vatten och avlopp.